Thailanda, Travel

Momente de liniște

Ajung în Phuket. La fiecare colț de stradă văd femei, bărbați ce mă invită la masaj sau localnici care mă întreabă: taxi? tuk-tuk? city tour? do you want to see our menu? Cam multă agitație pe aici pentru mine.

Auzisem despre Phi Phi că ar fi un loc frumos, cred că o idee bună ar fi să merg acolo. Ghidul ne spune că facem 40 minute cu speed boat și că vedem vreo patru insule în aceeași zi. Hmm, mi-e frică de mare, dar asta e…vreau să fiu într-un loc mai liniștit, deja îmi imaginăm pozele alea din filme. Am plecat dimineață la 8.15 și m-am întors seară la 18.00. Când am ajuns acasă simțeam că îmi plesnește capul. Foarte cald, foarte mulți oameni, foarte multe țipete, foarte multe selfie-uri, foarte multe „modele” pe plajă.

În drum spre casă realizez că este prea mult să vezi atâtea locuri într-o singură zi. La întoarcere ghidul îmi spune că este și un tur pentru o singură zi pe insula Raya.

Ei bine, în comparație cu experiența anterioară, de dată această a fost fără țipete. Ne-am plimbat pe insulă, am avut un prânz delicios și am petrecut în liniște câteva ore la plajă. Dacă mergeți prin Thailanda și vă plac locurile mai puțin aglomerate atunci v ă recomand insula Raya.

Lasă un răspuns